top of page
logo Pioen Goudsmeden1.png

Meer over de Pioen

In Bergen, aan de Kleine Dorpsstraat 22, is de edelsmederij van Meestergoudsmit Maarten van der Zon gevestigd. Na de oprichting, inmiddels meer dan 25 jaar geleden, is ons fraaie atelier mét winkel in het bekende kunstenaarsdorp Bergen, uitgegroeid tot een begrip in de regio, waar mensen met speciale wensen op het gebied van sieraden hun dromen werkelijkheid kunnen zien worden.

 

Wij hebben, in al die jaren dat wij hier zijn gevestigd, een hele grote en trouwe klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland. Een aantal van onze buitenlandse klanten combineert standaard hun bezoek aan Nederland met een bezoek aan de Pioen en dat vinden wij heel bijzonder. 

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat sieraden, gemaakt door Meestergoudsmeden zoals wij, erg duur zijn. Dat is absoluut niet het geval, maar daar komt u uiteraard pas achter als u eens bij ons langs bent geweest. Exclusief en uniek.... dat zijn ze in ieder geval wel!

Het is iedere keer weer een bijzonder moment om het verhaal en de motivatie achter een gewenst sieraad met de klant te bespreken, of dat nu hele heugelijke of juist verdrietige verhalen zijn. Juist dat maakt ons vak zo mooi, uitdagend en bijzonder; achter elk sieraad dat wij maken zit (meestal) een verhaal en dat zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is in ons atelier.

Wilt u vrijblijvend met ons overleggen wat UW bijzondere wensen zijn en of deze ook (technisch) te realiseren zijn? Aarzel niet en kom gezellig bij ons langs. Als u vooraf even contact met ons opneemt, dan houden wij rekening met uw komst en plannen we ruim de tijd voor u in, maar ook zonder afspraak bent u natuurlijk van harte welkom.

Tot ziens,

Maarten van der Zon

bottom of page