de Pioen Goudsmeden  |  Kleine Dorpsstraat 22  |  1861 KN  |  Bergen  |  Noord-Holland  |  ©2020

  • Google Places - White Circle
  • Facebook - White Circle

Horloges

Bering horloges zijn samengesteld uit de perfecte combinatie van tijdloos design, buitengewoon harde materialen en een extreem slank ontwerp.

GESCHIEDENIS VAN HET MERK

In 1728 stond de Deense zeiler Vitus Bering voor een gewaagd avontuur: zeilen over het nagenoeg onbekende gebied van de Arctische Oceaan. Op zijn reis stak hij de straat over die later naar hem zou worden vernoemd; de Beringstraat. Vitus Bering was de eerste Europeaan die Alaska ontdekte en mede hierom draagt ook een van de vier tijdzones zijn naam; Bering Time!

ALS EEN VISIE IS GEBOREN UIT AVONTUUR

Toen de Deense avonturier en zakenman René Kaerskov in 2008 in de Arctische ijskou boven de Noordpool uit een helikopter sprong, had hij geen idee dat hij een parachutesprong in een nieuw tijdperk maakte.

Want op dat moment, veilig landend op het meest noordelijke puntje van de wereld, werd zijn hart veroverd door de koele, eenvoudige en oneindige schoonheid van het eeuwige ijs. Overweldigd door deze fascinerende indrukken heeft hij ook zijn zakenpartners Michael Witt Johansen en Lars Gram-Skjønnemann betoverd met zijn beschrijvingen van de pracht van het Arctische landschap. Geïnspireerd door deze beelden begonnen de twee Denen de visie van een nieuw horlogemerk te ontwikkelen. Een horlogemerk dat zo puur, helder en adembenemend mooi zou zijn als de Arctisch omgeving zelf. Het idee voor BERING was geboren.

SOLAR

Bering heeft diverse prachtige heren- en dameslijnen en talloze modellen. Hieronder slechts een kleine impressie.

In onze winkel zoeken we graag -samen met u- naar het model dat het best bij u past en bij uw wensen aansluit.