de Pioen Goudsmeden  |  Kleine Dorpsstraat 22  |  1861 KN  |  Bergen  |  Noord-Holland  |  ©2020

In Bergen, aan de Kleine Dorpsstraat 22, is de edelsmederij van Meestergoudsmit Maarten van der Zon gevestigd. Na de oprichting -in 1994- is ons fraaie atelier mét winkel, in het bekende kunstenaarsdorp van Noord-Holland, uitgegroeid tot een begrip in de regio waar mensen met speciale wensen op het gebied van sieraden hun dromen werkelijkheid kunnen zien worden.

 

Wij hebben, in al die jaren dat wij hier zijn gevestigd, een hele grote en trouwe klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland. Een aantal van onze buitenlandse klanten combineert standaard hun bezoek aan Nederland met een bezoek aan de Pioen en dat vinden wij heel bijzonder. 

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat sieraden, gemaakt door Meestergoudsmeden zoals wij, heel erg duur zijn. Dat is absoluut niet het geval. Exclusief en uniek.... dat zijn ze in ieder geval wel!

Het is iedere keer weer een bijzonder moment om het verhaal en de motivatie achter een gewenst sieraad met de klant te bespreken, of dat nu hele heugelijke of juist verdrietige verhalen zijn. Juist dat maakt ons vak zo mooi, uitdagend en bijzonder; achter elk sieraad dat wij maken zit (meestal) een verhaal en dat zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is in ons atelier.

Wilt u vrijblijvend met ons overleggen wat UW bijzondere wensen zijn en of deze ook (technisch) te realiseren zijn? Aarzel niet en kom gezellig bij ons langs. Als u vooraf even contact met ons opneemt, dan houden wij rekening met uw komst en plannen we ruim de tijd voor u in, maar ook zonder afspraak bent u natuurlijk van harte welkom.

Tot ziens,

Maarten van der Zon